Serwery dla fanów Kolejorza.
[center] Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
Serdecznie zapraszam na nasze forum oraz serwer, które powstało specjalnie dla fanów Lecha Poznań. Na forum można znaleźć wyniki oraz relacje, terminy i informacje o nadchodzących meczach oraz porozmawiać z innymi fanami Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Na forum można również znaleźć wszystko o Counter Strike'u.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Nazwa Serwera: KKSLech-CS [FFA]
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.IP: 94.231.3.51:27465
Monitoring:
Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Ilość Slotów: 16
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Protokoły: Steam/NonSteam
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.FriendlyFire: Nie
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Typ serwera: FFA
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Forum: Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.FastDL: Tak
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Lokalizacja: Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Polska
[/center]
|