No więc tak... jakich zespołów słuchacie? ulubione piosenki itp.itd. Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Ja polecam :
System of a down
Nirvana
Iron Maiden
hmmmm itp x]
Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.[font=Arial][/font]
Ilość postów: 431
Reputacja: 13
1 thank was given in 1 posts
RE: Metal
Noo wreszcie coś dla mnieee
Metallicaa
Haraaaatacze Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
BArdziej wole kimaty puknowo rockowe Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.D
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Jeszcze Slipknot, a co do Harataczy, uwielbiam ich Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Te logo wykonałem ja i publikuje je na zasadzie RCC (Róbta co chceta)
Wiem, że mnie kochacie Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. ^^