www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: Metal,
Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal
08-10-2009, 10:51 PM
Metal
No więc tak... jakich zespołów słuchacie? ulubione piosenki itp.itd. Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Ja polecam :
System of a down
Nirvana
Iron Maiden
hmmmm itp x]

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.[font=Arial][/font]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-10-2009, 11:29 PM
RE: Metal
Noo wreszcie coś dla mnieee

Metallicaa
Haraaaatacze Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

BArdziej wole kimaty puknowo rockowe Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.D

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
08-11-2009, 09:54 AM
Jeszcze Slipknot, a co do Harataczy, uwielbiam ich Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Te logo wykonałem ja i publikuje je na zasadzie RCC (Róbta co chceta)
Wiem, że mnie kochacie Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. ^^
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-11-2009, 12:10 PM
HEHE ...
PUNK ROCK też fajnee xD

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.[font=Arial][/font]
Wątek zamknięty