www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: Strzelnica Wroclaw, Nami, Najlepiej,
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strzelnica-Wroclaw - Bo Z Nami Gra Sie Najlepiej
01-15-2012, 03:18 PM
Strzelnica-Wroclaw - Bo Z Nami Gra Sie Najlepiej
[center]Witaj [you]. Zapraszamy na najlepszą serwerownie w Polsce!

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

[b]Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Obeznaną , Fachową i Pomocną administrację cs-stars
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Serwery na polskiej lokalizacji
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Niskie Pingi
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Przyjemną atmosferę na serwerach
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Kulturę na serwerach
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Przyjemną gre

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.

Dane serwera:
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. 178.19.106.138:27054
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Mod: FreeForAll
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. H@ Serwera: Hardcore, Vipek.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Lokalizacja: Polska
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Forum:Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. [/center]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz