www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serwer Polski Poligon|FFA|@postrzelaj.pl .FFA !
01-27-2012, 01:28 AM
Thumbs Up Serwer Polski Poligon|FFA|@postrzelaj.pl .FFA !
[center]Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.[/center]

[center]Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Nazwa Serwera: Polski Poligon|FFA|@postrzelaj.pl
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Lokalizacja Serwera :Polska
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.IP serwera: 213.189.52.63:27174
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Typ Serwera : Steam/NonSteam
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Sloty :10
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.H@ Serwera : aKa Taa7_
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Rodzaj Moda : FFA FastDL
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Forum: Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.FriendlyFire : Off
[/center]

[center]Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.[/center]

[center]Szukamy Administratorów Serwera (sms 11.07 zł bądź przelew 5 zł) !
Moderatorów Forum (darmowe) !
Grafików !
[/center]

[center]Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.[/center]

[center]Konkurs!Wygraj admina na 1 miesiąc za 50 reklam na innych forach![/center]

[center]Gadu Gadu H@: 34909309[/center]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz