www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: nowego,
Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cos nowego !
02-18-2009, 11:03 PM
Cos nowego !
Odrazu zaznaczam nie wiedzialem gdzie to napisac, dlatego wybralem ten dzial xD Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Odluzszego czasu mysle o zalozeniu klanu z woj. lodzkiego (z wyjatkami) niestety nie moge znalesc zgranej 5 ktora bylaby:
- solidna
- punktualna
- odpowiedzialna
- zgrana
- wiedziala gdzie jej miejsce
- opanowana
+
- miala poczucie humoru
- lubila sie pobawic (jakby jakies spotkanie czy cosOsoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.)

No i pisze ten post po to by odnalesc brakujacych mi playerow Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.. Mysle ze doswiadczenie do prowadzenia klanu i do prowadzenia druzyny raczej mam Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Wymagania:
- 18-19 lat
- czas i checi
- doswiadczenie/ogar
- mozliwosc wyjazdow
- dostepnosc funduszy

W przyszlosci myslalbym o sponsoringu( a mozliwe ze mialbym kilka film zainteresowanych) no i od poczatku server musi byc Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Chetni piszcie tutaj odrazu podajac nicki bo powinienem was poznawac juz po nickach Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. lub na gg 3795604
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-19-2009, 12:19 AM
RE: Cos nowego !
yyy mam 21 a za chwilkę 22 lata to się jeszcze wliczamOsoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.? jasne mam 30km od łodzi ale to żaden problem bo bywam średnio 3-6-7 dni w tygodniu;-)
02-19-2009, 01:10 AM
Można wybrać jakaś stałą 5 + 1 rezerwowy , ogarnąć coś .. zobaczyć co z tego wychodzi , jakieś sparingi z innymi teami z serwerów TP/FFA które posiadają własne klany reprezentujące dany serwer .

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
F.C.B'91 NIKT NIE WALCZY TAK JAK MY
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-20-2009, 12:52 PM
Jeśli będzie jakiś ogar team bedzie sprawdzal sie w mixach i ogarnice jakies gb czy esl to mogł bym w sumie z wami z nódow pograc ;]

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

[url= Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.[/url]
02-23-2009, 02:33 AM
ale jakie cele chcesz postawić przed tym klanem ? jedynie spary z klanami innych serwerów ffa/tp ? czy coś więcej ? bo może miałbym kogoś odpowiedniego do sq.

.nie.dyskutuj.z.debilem.najpierw.sprowadzi.Cię.do.Swojego.poziomu.a.potem.pokona.doświadczeniem.!
02-23-2009, 12:21 PM
Na razie nic specjalnego , na stworzenie czegoś solidnego trzeba czasu .
Myślę że jakieś treningi poznanie się lepsze oraz masa cw , po paru miesiącach można myśleć o czymś więcej .

F.C.B'91 NIKT NIE WALCZY TAK JAK MY
02-23-2009, 05:28 PM
Jak już zbierzecie sqad to napiszcie zagramy coś między sobą ;]

[url= Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.[/url]
02-24-2009, 04:08 AM
(02-23-2009 12:21 PM)fantazjaa napisał(a): Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.Na razie nic specjalnego , na stworzenie czegoś solidnego trzeba czasu .
Myślę że jakieś treningi poznanie się lepsze oraz masa cw , po paru miesiącach można myśleć o czymś więcej .

pół roku razem na vencie da efekt Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

.nie.dyskutuj.z.debilem.najpierw.sprowadzi.Cię.do.Swojego.poziomu.a.potem.pokona.doświadczeniem.!
02-24-2009, 05:19 AM
ja tamn jestem za Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. malo jest klanow Lodzkich.... itp Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. sa ludzie z lodzi grajacy ale zadko spotkalem sie z klanami z naszego miasta Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Dobry pomysl.... Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. ja tam sie pisze xD

== LODZKI KLUB SPORTOWY ==

RETKINIA BRIGADEN BANDITEN
02-26-2009, 10:13 AM
Chce zrobic cos poprostu z naszego rejonu gdzie ludzie w sobotni wieczor beda mogli sie spotkac i wypic bro przy okazji rozmawiajac na tematy ktore lubia rozmawiac Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

A od tego czy zaczniemy wyjezdzac i cos robic wiecej sa zalezne dwie kwestie:
- czy zbiore sklad godny pokazania sie na arenie
- i wogole czy sklad bedzie chcial robic cos wiecej
Wątek zamknięty