www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: FILMY, ONLINE,

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FILMY ONLINE ? :D
02-23-2009, 07:26 PM
FILMY ONLINE ? :D
Witam chcialbym zapodac wam stronke Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. dzieki ktorej bedziecie mieli mozliwosc ogladania filmow online w przegladarce Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Co zrobic ? Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. wejsc na ten link--------- >Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.

Minusem jest tego, ze po obejrzeniu 72 minut, nastapi pausa, gdzie trzeba poczekac 1 h po czym znowu mozna lukac film dalej Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Ale jest na to sposob, po kliknieciu w adres Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek. may dokladnie opis co trzeba zrobic, aby ta blokade ominac Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Tak wiec milego ogladania Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

== LODZKI KLUB SPORTOWY ==

RETKINIA BRIGADEN BANDITEN
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03-01-2009, 01:31 AM
RE: FILMY ONLINE ? :D
Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. i Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. prosze Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Znajdź wszystkie posty użytkownika