www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: Skarga, evenement,

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na evenement
08-22-2009, 05:24 PM
Skarga na evenement
hmm....dostalem bana na 1h od admina (ktorego ciagle niema i nie majacego czasu dla serwera) evenement. dostalem bana za to iz w nicku mialem wulgaryzm "Pierdol sie" a on okazuje sie nie znajomoscia regulaminu serwa bf2 ffa gdzie niema nic napissane o tym ze nie moze byc w nicku wulgaryzmu... Jezeli chodzi o say to zupelnie co innego...wystepuja z prosba o zabranie mu admina sugerujac sie przy tym jego nie znajomoscia regulaminu serweraOsoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. a poza tym jezeli jest potrzebny aby zrobic porzadek na serwie to pisze do niego na priv a on ciagle odpisuje Nie mam czasu teraz i tak jest wkolko... takze po co mu admin....Umieszczam Scrr do wgladu... Pozdrawiam Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. skarga by No Swear wtf? |Wodnis

Załączone pliki Miniatury

Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-22-2009, 05:28 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2009 05:30 PM przez eVenement.)
RE: Skarga na evenement
spoko na wstępie proszę o wypowiedź syndroma bez zbędnych postów od graczy thx :* a tak btw. gram kiedy mogę nie mam czasu grać na servie 24 godziny na dobę.chyba nie jetem jedynym adminem nie >?

a i jeszcze 1 z pośpiechu widzę ,że się pomyliłem miało być prośby**

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
08-22-2009, 05:31 PM
dokładnie do mnie też sapał wiele razy bez podstawy, sądzę ze jest to admin który nie ma pojęcia jaką pełni rolę, nie jest to pierwszy przypadek w którym drogi Evenement rozdaje bany za coś co wg. mnie jest śmieszne. Pozdrawiam i mam nadzieję że rządy przez tą osobę dobiegną końca.
08-22-2009, 05:40 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2009 05:45 PM przez eVenement.)
dokładnie do mnie też sapał wiele razy bez podstawy a teraz jeszcze kolego daj przykład :*bo nicku nie kojarzę

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
08-22-2009, 06:37 PM
Hmmm myśle że ten ban jest bez potrzeby... chyba że ja mam wieksza siłe prezbicia... wodnis na tym nicku juz kiedys grał... wystarczyło 1 upomnienie i odrazu zmienil Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. I zauważam ze teraz robi sie coraz większa kultura na serverze a gracze maja troche respectu dla adminów .. tyle odemnie Pozdro

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
08-22-2009, 08:36 PM
dzieki maver za wsparcieOsoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. pozdrawiam
08-22-2009, 08:45 PM
moj nick : Gstyle, Z3NDER etc...
08-22-2009, 10:07 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-25-2009 09:05 AM przez eVenement.)
heh to o ile wiem nigdy ode mnie bana nie dostałeś najwyżej kicka za te twoje pingi skaczące.....

a właśnie może dopiszesz w 1 poście ,że mówiłem ci 2 razy żebyś zmienił nick na mniej wulgarny (5 min przed końcem cbble i na początku inferno) bo nie wszyscy maja te 16 czy 18 lat i może nie mają ochoty tego czytać

brawo znalazłeś błąd

08-25-2009, 01:01 AM
uu evenement przykro mi ale niema takiej mapy jak "cabble"
08-25-2009, 10:42 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-25-2009 10:42 PM przez Loozaqq.)
Ale logiczne ze w nicku niepowinno byc wulgaryzmu ja rozumiem to za jasne .
PS. Ale Chyba wiadomo o jaką mape chodzi.

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.