Witam!
Jestem przedstawicielem klanu Active-Gaming.pl.
Zwracam się do państwa z prośbą o zasponsorowanie 20-slotowego publicznego serwera gry Counter Strike 1.6 Steam.
Jesteśmy prężnie rozwijającą się organizacją eSportową. Uczestniczymy w wielu ligach.
Niedawno zapisalismy sie do ESL.
Klan istnieje już 3 miesiące, ale ciągłe składki na serwer nie są w naszym zasięgu, więc dlatego zwracam się z prośbą do was o sponsoring.
Chcę pokazać, że zainwestowanie w nas pieniędzy nie pójdzie na marne. Nie jesteśmy klanem noobów, którzy nie umią pogodzić się z porażką (nie zpaisują przegranych, wyzywają, obrazają itd...)
Gdybyśmy otrzymali sponsoring tego jednego serwera, nie świeciłby on pustkami, tak jak sieć serwerów "CS-Silesia", która posiada 5 serwerów.
Nam wystarczyłby jeden.
Oto czego oczekujemy i co moglibyśmy zaoferować:
Oczekujemy:
Publicznego 20-slotowego serwera gry Counter Strike.
Oferujemy:
Estetyczną i zadbaną stronę www,
Unikatowy przerobiony szablon,
150-200 wizyt dziennie, z dnia na dzień jest ich coraz więcej (choć mamy mało partnerów, gdyż stara strona została zainfekowana, teraz mamy nową, z płatnym hostingiem i domeną .pl)
domenę .pl
Uczestnictwo w wielu ligach
Reklamę na stronie www (główni sponsorzy), serwerze w postaci komunikatów w AMX, polecanie firmy na forach, serwerach, newsa poświęconego firmie GamePix.pl
Estetyczne logo.
Strona klanu to
Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.
Jestem pewien, że zaiwestowanie w nas serwera gry, będzie bardzo dobrą decyzją.
Kontakt:
GG: 9891989
Steam: sysmon1995
e-mail: agsysmon@gmail.com
Pozdrawiam, Szymon 'SysmoN Brachaczek