www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: Dodatek,
Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dodatek
02-23-2009, 09:28 PM
Dodatek
Co wy na to by jako dodatek dać moda Bf2 ciekawy mod urozmajcą tyko statystki i dostajemy medale za dane wyczyny nie pomaga ale nic nie pogorszą jako takie udoskonalenie serwera...

tzw: Niektóre odznaczenia dodaja niby jakiś 20% wiecej obrazeń
np z usp jak dostaniemy medal za coś lecz można wyłączyć opcje zwiększania tych obrażeń

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-24-2009, 03:23 AM
RE: Dodatek
ciekawy mod grałem, popieram ;]

.nie.dyskutuj.z.debilem.najpierw.sprowadzi.Cię.do.Swojego.poziomu.a.potem.pokona.doświadczeniem.!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-24-2009, 05:20 AM
Jaknabardziej : ) modzik jest fajny.,... Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. tylko bez tych wlasnie udziwnien typu... wiecej hp przy strzale zabierasz czy cos innego . Wylaczyc ta opcje, i wprowadzic : ) napewno urozmaici serwer i przyciagnie nowych gracz w pewien sposob tez Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

== LODZKI KLUB SPORTOWY ==

RETKINIA BRIGADEN BANDITEN
02-24-2009, 10:14 AM
Wiec przydaly by sie jeszcze ze 2 wypowiedzi i moze admin by sie wypowiedzal ;D?

02-24-2009, 09:35 PM
I wogole warcraft'a zrobcie.... :/
02-24-2009, 11:41 PM
warcraft a bf2 stanowaczo sie roznia...

02-25-2009, 05:53 AM
etam zaraz war Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. boty beda jecha HE orkowymi Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Ja tam jestem za modem BF Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

02-25-2009, 01:15 PM
Ej myśle, że tak jak jest jest cool. Cs 1.6 to cs 1.6 dlatego szpilamy nie ? mi tam sie podoba serwer jak wcześniej Dolsat chyba 2 najfajniejsze nie licząc Bydzi serwery pzdro
02-25-2009, 06:12 PM
Nie dodawajcie żadnych modów.To jest serwer TP. Wedlug mnie i tak serwer ma juz kilka nie potrzebnych rzeczy, ale skoro dla was tak lepiej...
02-25-2009, 08:06 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-26-2009 09:38 PM przez nacia.)
Ale to nie jest zaden mod czy cos.. to poprostu swojego rodzaju mini ranking : ) przeciez nie masz nic za to dodatkowo, ze jestes sieżantem, badz st. szeregowym, a takie urozmaicenie serwera w postaci MEDALI / STOPNI w jakims stopniu przyciaga serwer : )

Wątek zamknięty