hmm . troche wniosles w kopiowanie tego textu ale jest on raczej obeznany przez grajacych dluzej , ale dobre i tyle
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
cos odemnie
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
bind "x" "+stopsound" - wylaczanie dzwieqow roznego typu ( np. szumy na poszczegolnych mapach , glownie dzwieki defalutowe + dzwieki zalezne od graczy)
bind "TAB" "+showscores;timeleft" - pokazuje tabele statystyk + pokazuje czas pozostaly do konca mapy .
minmodels 1 - eliminuje liczbe modeli graczy do 2 (po 1 modelu z kazdej ze stron)
hud_fastswitch 1 - momentalna zmiana broni bez uwczesnego akceptowania . dotyczy tylko primary-secondary weapon.
cl_weather 0 - wylacza czynnik deszczu , glownie mapa aztek.
cl_dynamiccrosshair 0 - wylaczenie rozszerzajacego sie celownika podczas biegania .
net_graph 3 - chyba kazdy wie co to
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. ( dla niewiedzacych - pokazuje fps-y , jasniej juz sie nie da
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. )
narazie tyle , sa to raczej podstawowe komendy ale licze ze dla poczatqjacych bedzie to jakis start na podniesienie statystyk w tabeli koncowej
pozdro