www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: Sponsora, szukamy,

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sponsora szukamy
09-29-2009, 08:28 PM
Sponsora szukamy
Witam
Wiec Tak W tym tygodniu ruszaja prace nad nasza siecia serwerow Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. nasza domena trzeba tylko zrobic szablon wgrac cms i bedzie okey szukamy sponsora na jeden 2 serwery publiczne max 15 slotow dajemy reklame na serwie na stronie i na 2 innych stronach
Moje poprzednie strony które gwarantuja ze duzo osob bedzie wchodzic na to forum dodam jeszcze ze mam do rozdania darmowe 20 cd keyow do gry jakies machine cos tam Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Moje poprzednie strony ns-gaming.xaa.pl i Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik.
Planowałem własnie zlikwidowac strone na yoyo a ta na xaa przenies na pl i wlasny hosting ale cuż wole załozyc siec serwerów
Prosze odpowiadac na email
gadzina_12@wp.pl
albo
Blackangelpro@wp.pl

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Mimo wszystko był naszym Prezydentem...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
11-25-2009, 03:08 AM
RE: Sponsora szukamy
Nie jesteśmy zainteresowani zamykam temat.
Znajdź wszystkie posty użytkownika